Despre noi

VENDMACH CONSULTING SRL este o societate comercială cu capital privat românesc, specializată în automatizarea vânzării de produse – vending. Proiectul nostru pilot a fost prezentarea în premieră în România a  automatului pentru vânzarea de ouă OVOMach, un proiect special conceput pentru producatorii de ouă de consum pe care îi susținem să-și vândă producția  la un preț corect.

Credem că agricultura și zootehnia  vor fi motoarele principale ale revigorării economice românești și deci  am demarat  și  am dezvoltat  proiecte de integrare a unor puncte de vânzare complet automatizate, care să ajute producătorii de alimente de bază  să se adreseze direct consumatorilor finali.

În ultimii ani am dobândit o vastă experiență în administrarea și mai apoi în producția de automate și observând aceleași probleme de desfacere a producției și în domeniul avicol, am inițiat proiectul OvOMach.  Echipa noastră s-a ocupat de pregătirea și lansarea  în România a primului tonomat de ouă, rezultat al unui efort susținut de cercetare și testare. Ideea care ne-a animat este că nivelul tehnologic actual permite vânzarea, prin distribuitoare automate en-detail direct către consumatori, a majorității  tipurilor de produse obținute în prezent în ferme.

Primul distribuitor de ouă produs în serie este rezultatul abordării profesionale a unei idei unice. Frumusețea proiectului – care a implicat timp de doi ani echipe de ingineri din țară și străinătate – derivă tocmai din gradul de dificultate tehnică. La noul OvOMach, curba de temperatură este păstrată constantă indiferent de numărul de cofraje livrate către clienți. Orice risc de fisurare a cojii a fost eliminat iar sistemele de plată adaptate pentru bancnotele românești pe suport de plastic au fost alese special pentru a garanta zero erori de citire și nici un blocaj.

Automatele de ouă OvOMach sunt facil de aprovizionat și ușor de gestionat logistic de către proprietar. Ouăle își găsesc desfacere constantă direct către populație, iar rezultatul financiar este încasat zilnic de către producătorul avicol la un preț corect, cu care poate să se dezvolte independent.